Keramičke pločice

U salonu keramike MDV PLUSA možete naći sve potrebno za opremanje svoje kupaonice.
Uz širok izbor keramičkih pločica, sanitarija, kada, kabina, kupaonskih armatura te kupaonskog namještaja i galanterije dobiti ćete ideju i savjet kako urediti i opremiti kupaonicu prema svojim željama i potrebama…
Uz to što nudimo širok izbor keramičkih pločica sa više od 100 modela na zalihi, nudimo i katalošku prodaju. Kvalitetu i izbor keramičkih pločica i sanitarija garantiraju vam renomirani prozivođači kao što su , LEPOGLAVEC, ANTICA, DADO KERAMIKA, ROCCA, ZORKA KERAMIKA, MODUS KERAMIKA  itd.
Kod nas možete povoljno nabaviti ljepilo za keramiku i masu za fugiranje poznatog proizvođača CERESIT, te različite vrste završnih profila proizvođača PROFIL PAS, te ostali pribor potreban za postavljanje keramika i sanitarija.”

Naši partneri:

ZORKA KERAMIKA
Poštovani kupci, za Vas smo izdvojili neke od uzoraka najprodavanijih serija pločica našeg dugogodišnjeg partnera ZORKA KERAMIKA koje držimo na lageru te ih možete vidjeti izložene u našem prodajnom prostoru.
Ostali asortiman koji naručujemo za Vas  možete pronaći u njihovom katalogu na linku ispod ili se obratiti sa povjerenjem našem prodajnom osoblju u salonu keramike gdje čete dobiti sve informacije potrebne kako bi odabrali najbolje i najkvalitetnije  pločice za Vas.
Ceramic Book 2021 E-mail (1)
MDV CJENIK PLOČICE 1 cl
Uz širok izbor unutarnjih i vanjskih pločica u ponudi se nalaze i pločice specijalizirane za oblaganje bazena ili vanjskih tuševa.
 
KERAMIKA MODUS 
Široki asortiman pločica koji nudi naš partner KERAMIKA MODUS možete vidjeti na linku ispod ili u našem prodajnom prostoru.
Rok isporuke je 10 dana od zaprimanja upita
CIJENE NA UPIT 
https://www.keramika-modus.hr/wp-content/uploads/2018/06/KERAMIKA-MODUS-web.pdf