Hörmann program

Hörmann kao jedini proizvođač na međunarodnom tržištu nudi sve važne sastavne elemente na jedno mjestu. Proizvodnja tih elemenata izvodi se u specijaliziranim tvornicama i temelji se na najnovijim tehničkim dostignućima. S pomoću prodajne i servisne mreže, koja pokriva cijelu Europu te prisutnošću u Americi i Kini, Hörmann je Vaš snažan međumarodni partner za vrlo kvalitetne sastavne elemente. S kvalitetom bez kompromisa.

Hörmann sekcijska vrata

Sa sekcijskim vratima, koja se otvaraju prema stropu dobiti ćete više prostora ispred i u garaži. Sekcijska garažna vrata pogodna su za svaki otvor, bez obzira da li se radi o polukružnom, pravokutnom ili nekom drugom obliku.

Hörmann sekcijska vrataHörmann sekcijska vrata

Hörmann vrata Berry

Vrata Berry se sa 8 milijuna prodanih primjeraka, mogu uvrstiti među najbolje prodavana europska vrata.

Hörmann vrata BerryHörmann vrata Berry

Pogoni

S Hörmann pogonima odlučili ste se za pogonsku tehniku najvišega razreda i pouzdanu kvalitetu. Čak i ako ne želite imati Hörmann garažna vrata, Hörmann pogon sa svim prednostima pogonske tehnike je najbolja odluka.

PogoniPogoni

Industrijska vrata

Sekcijska vrata se otvaraju prema gore. To omogućava više prostora ispred i iza vratiju. Kako se vratno krilo pomiče ispod stropa ili okomito uz zid nema nepotrebno zauzetog prostora niti u hali. Sa jedinstveno opsežnim programom se Hörmann sekcijska vrata kao funkcionalni elementi harmonično uključuju u modernu industrijsku arhitekturu, od standardnih višenamjenskih hala do objekata sa zahtjevnim oblikom.

Industrijska vrataIndustrijska vrata

Utovarni mostovi

Fiksni utovarni mostovi Hörmann su u transportnoj logistici neophodni sistemi za brzi utovar i istovar. Utovarnim mostovima se premoščuje otvor između rampe i teretnog vozila, te se istovremeno izjednačuje visinska razlika između rampe i utovarne površine.

Utovarni mostoviUtovarni mostovi

Vezne komore

Hörmann povezne komore su kompletne jedinice sa utovarnim mostovima i sistemima za brtvljenje vrata, te se lahko naknadno ugrađuju pred postojeće objekte. Vezna komora omogućuje potpunu iskorištenost skladišnog prostora i smanjuje troškove gradnje.

Vezne komoreVezne komore

Elementi za brtvljenje

Hörmann elementi za brtvljenje vrata štite uskladištenu opremu i zaposlene od vremenskih uvjeta. Štede energiju,a razvijeni su za ispunjenje najrazličitijih zahtjeva.

Elementi za brtvljenjeElementi za brtvljenje

Unutarnja vrata i dovratnici

Hörmann Vam nudi vrata za sva područja, kako kod novogradnje tako i kod obnove vašeg objekta, i to u metalnoj, metalno-drvnoj i aluminijskoj izvedbi. Ovaj program odlikuje se iznimnom kvalitetom, širokom paletom boja te različitim mogućnostima dodatne opreme.

Unutarnja vrata i dovratniciUnutarnja vrata i dovratnici

Protupožarna vrata

Preventivna protupožarna zaštita ne može biti ograničena samo na ispunjavanje zakonskih propisa,nego mora uključit i aktivno planiranje zaštite od požara.Već u fazi planiranja je važno, da se razmisli o svim rizicima, kako bi se u slučaju požara iskoristile sve zaštitne funkcije. Hörmann nudi veliki izbor dodatne opreme, kao što je npr. uređaj za zatvaranje vrata, električno otvaranje vrata ili dojavu otvorenih vrata tj. kontrolu zatvaranja.Pošto se kod požara vatra i dim ekstremno brzo šire, poželjno je objekat razdijeliti u pojedine požarne sektore, koji u slučaju opasnosti zadržavaju širenje požara i dima što može spasiti mnoge živote. Podrazumijeva se da arhitekt pri projektiranju mora uzeti u obzir arhitektonske komponente. Kod toga Hörmann nudi optimalna rješenja sa opsežnim programom. Ovakav program istovemeno jamči kvalitetnu zaštitu i ispunjavanje najviših estetskih normi. Raznolikost vrata te različiti elementi ispunjavanju različite zahtjeve,od individualnih rješenja do kompletne opreme objekta. Hörmannovi protupožarni elementi jamče desetljeća kvalitete, sigurnosti i zaštite od požara.

Protupožarna vrata